Černochov nastoupil v Chožově v 8 hráčích ! První poločas prohrál, druhý byl remízový 1:1 !!!

28.10.2012 17:49

Chožov/ V předposledním kole podzimní části nás čekal výjezd do Chožova. Chožov určitě můžeme řadit mezi kandidáty na postup, před tímto zápasem mu patřila třetí příčka a už v minulosti se tento tým pral na špici tabulky o postup. Po příjezdu do Chožova bylo jasné, že se hrát bude, protože v místní vesnici vůbec nesněžilo a tak byl terén způsobilý k odehrání fotbalového zápasu. Otázka ale byla, pokud k odehrání zápasu bude způsobilý náš tým. Opět nás potrápil nedostatek hráčů při venkovním utkání, ale nakonec jsme nastoupili v 8 hráčích.

Úvod zápasu tak dle předpokladů náš tým musel bránit. Naši fotbalisté drželi bezbrankový stav až do 20. minuty, v níž se prosadil domácí záložník přesnou střelou do šibenice. V rozmezí 30.-34. minuty přišla bolestivá čtyřminutovka, v níž jsme inkasovali hned třikrát a vypadalo to, že se rozjede Chožovský brankostroj, který skončí až na dvouciferném čísle. Naši hráči ale pak výborně bránili a udrželi do poločasu stav 4:0 !!! Do druhé půle byl náš tým opět nucen bránit a to se dařilo velmi dobře. Chožov těžko překonával naši obranu a když se mu to podařilo, tak v brance čaroval golman Blažek. Nakonec ale náš golman inkasoval ve druhé půli. Chožovský záložník poslal před branku na svého spoluhráče a toho však z metru vychytal zákrokem zápasu náš golman, z dorážky se ale domácí bohužel prosadili. Náš celek zkoušel i zaútočit, což bylo hodně těžké ... nakonec však dal krásný gól na 5:1 Štefan Gapčo z naší jediné střely na branku !!!! Štefan si po výkopu Blažka přehodil beka domácích a následně přehodil ukázkově i domácího golmana !!!

Utkání tak skončilo 5:1 pro Chožov !!! Vzhledem k tomu, že jsme proti tak silnému soupeři hráli v 8 hráčích celé utkání, je to výsledek velmi dobrý. Trenér Lébrt byl po zápase spokojen s nasazením našich hráčů do utkání a pokud si ho přeneseme i do posledního kola, kde budeme snad kompletní, musíme rezervu Slavětína porazit !!! Poslední zápas se hraje v sobotu od 10:30 hod. !!!

Sokol Chožov - FK Černochov 5:1 (4:0)

Sestava: Blažek T. - Pelikán, Předota, Blažek V., Horák - Gapčo, Lébrt - Holub