Černochov v přípravě podlehl o třídu výš hrajícímu Vrbnu 2:4 !!!

22.07.2012 10:55

Černochov/ V sobotu 21.7.2012 od 17:00 sehrál FK Černochov první přátelské utkání v rámci letní přípravy. Na domácí půdě náš celek přivítal účastníka 3. třídy TJ Vrbno nad Lesy, které v minulé sezoně skončilo na 2. místě třetí třídy a tak pouze o kousek mu unikl postup do okresního přeboru. Trenér Lébrt měl do utkání k dispozici dva nové hráče. Na druhou stranu mu chyběli Vitvar, Loužil, Bureš, Imbr, Přibyl M. a Předota. Do utkání tak kromě dvou noviců naskočili ještě golman T.Blažek, dále Pelikán, Šedivý, Černý, Horák, Jilma, Holub, Blažek. V., Přibyl, Skokan. Během druhého poločasu dorazil ještě Standa Spodniak.

 

FK ČERNOCHOV - TJ VRBNO NAD LESY 2:4 (0:3)

 

V prvním poločase byly k vidění pohledné kombinace hostujícího celku, z kterých pramenil i první gól. Bohužel jak první tak druhá branka padla do brány po teči některého z hráčů a tak golman Blažek s těmito střelami mohl těžko něco dělat. Ani třetí branka nebyla z těch, které se daly chytat. Záložník Vrbna zhruba z 18 metrů trefil nádherně nártem balon a vymetl šibenici svatyně našeho golmana. Ale ani náš tým nezahálel v útočném snažení. Ve dvou čistých gólovkách se ocitl kanonýr Skokan, ale jednou ho bravurně vychytal golman hostí a podruhé pálil jen těsně mimo. Po jednom z našich závarů ve vápně se balon ocitl i na břevně a proto poločasový výsledek 0:3 pro Vrbno byl hodně krutý.

Ve druhé půli přišlo značné zlepšení. Přibyl milimetrovou přihrávkou našel Jilmu, který naservíroval balon před branku Skokanovi, jenž bez problémů proměnil na 1:3. Černochov začal být hodně aktivní, avšak zase přišla nešťastná branka po teči na 1:4. Snaha o snížení vyšla naprázdno i po standartních situacích zahrávaných Šedivých a následně  Skokanem. Přece jen jsme se ale snížení na 2:4 dočkali. Šedivý poslal z naší poloviny balon po lajně, kde našel Holuba, který vrátil míč na hranici vápna, kde stál Horák, který následně nádhernou střelou umístěnou k tyči snížil. Snahu o vstřelení golu měli i hosté, ale na stoperu se v závěru skvěle prezentoval Spodniak a v brance Blažek. V úplném závěru mohlo být sníženo na rozdíl jedné branky. Šedivý presprintoval celé hřiště a když v ideálním momentu dostal přihrávku do vápna, tak bohužel trefil pouze nohy golmana hostí.

Utkání tak skončilo 2:4 a vzhledem k absencím v sestavě a kvalitě soupeře to lze považovat za poměrně úspěšný začátek letní přípravy.