Sezonu jsme zakončili remízou 3:3 na domácí půdě a obsadili jsme tak senzační 4. místo !!!

02.06.2012 23:20

FK ČERNOCHOV - SOKOL LÍŠŤANY 3:3 (3:1)

Střelci: Horák, Holub, Předota - 2x Šesták, Janda

Naše sestava : Blažek T. - Spodniak, Vitvar, Předota, Šedivý - Pelikán(45´Lébrt), Jilma, Blažek V.( 34´Loužil), Horák(62´Imbr) - Skokan, Holub

Sestava Líšťany: Rokos - Šedivý, Studenovský, Miraj, Cífka - Luong, Čoveja, Čapek st., Šesták - Janda, Rokos

 

 

Černochov/ Velmi úspěšnou sezonu zakončil náš celek na domácí půdě proti Sokolu Líšťany. Utkání bylo výborným zakončením sezony, jelikož padlo 6 krásných branek a byl k vidění z obou stran povedený fotbal. Více v reportu...

 

1. minuta - Sudí Filipovský zahajuje utkání. Výkop byl stanoven na 13:30 hod.

3. minuta - Tak to byla paráááda !!! Michal Pelikán krásně vybojoval a zatáhl balon u levé postranní čáry, přihrál na Jilmu, ten na Holuba, který posunul na Skokana. Skokan vypálil, střelu však golman vyrazil, ale jen před nohy dobíhající Horáka, který tak s přehledem umístil do odkryté branky !!! Ondra Horák vsítil svou první branku v sezoně.

4. - 19. minuta - Obě dvě mužstva se snaží o vstřelení branky. Pěkné kombinace ale končí nepřesnou koncovkou.

20. minuta - Líšťany budou dohrával o deseti. Nikolik kvůli červené kartě, ale kvůli zranění jednoho z jejich hráčů. Na střídání hosté nikoho nemají...

25. minuta - 2:0 pro Černochov !!! Sedmý zásah Vaška Holuba v sezoně ! Náš tým kopal rohový kop, po němž se balon odrazil k Holubovi, ten si připravil balon a zhruba z 18 metrů poslal technickou střelu k pravé tyči na níž golman hostí neměl nárok !!!

31. minuta - Líšťany také vstřelili branku. Po závaru v našem vápně trefil skákající míč nejlépe Šesták, na jehož posunutí do branky byl golman Blažek krátký ... 2:1 !!!

32. minuta - Trenér Lébrt reaguje na vývoj utkání střídáním. Ze hřiště odchází Vašek Blažek a nahrazuje ho Pavel Loužil !!!

39. minuta - A opět vedeme o dvě branky !!! Martin Předota napálil bralon zhruba z 22 metrů přesně do pravé šibenice hostující branky !!! Překrásná střela, kterou by nechytil ani golman kalibru Petra Čecha !!!

45. minuta - V prvním poločase už se nic nestane. 45 minut vypršelo a do kabin tak po poločase mohou jít spokojenější naši borci, když vedou 3:1 po brankách Horáka, Holuba a Předoty !!! Škoda jen jedné smolné branky !!!

46. minuta - Pelikán, který se výrazně podepsal pod první branku má dnes dohráno. Na jeho místo nastupuje Ladislav Lébrt

47.-59. minuta - Líšťany cítí, že šance na bodový zisk stále žije. V úvodu druhého poločasu jsou aktivnějším týmem. Ke kontaktní brance to ale nevede. Naše obrana s golmanem Blažkem pracuje výborně.

60. minuta - Dle oficiálního zápisu dnešnímu utkání přihlíželo 40 fanoušků. Početná výprava dorazila také z Líšťan !!!

61. minuta - Ze hřiště odchází střelec první branky Horák a místo něj nastupuje po téměř roční pauze Ivan Imbr

64. minuta - A hosté snižují !!! Hostující útočník Janda dokázal prostřelit našeho golmana a upravuje skore na 3:2 !!!

75. minuta - Je vyrovnáno !!! V době, kdy se náš tým také tlačil dopředu, hosté udeřili. Konkrétně zásluhu na vyrovnání má Šesták, který vstřelil již druhou branku v dnešním utkání !!!

76. - 90. minuta - Obě dvě mužstva se snaží strhnout vedení na svou stranu !!! Diváci se nenudí ani v posledních minutách zápasu a v našem mužstvu vyniká zejména golman Blažek, který likviduje šance hostí.

90. minuta - Sudí Filipovský ukončuje dnešní utkání za stavu 3:3 !!!

 

!!! Letošní sezona 2011/2012 je u konce a náš celek zažil vyjímečnou sezonu !!! Po podzimní části, kdy jsme byli na 1. místě s náskokem 4 bodů jsme nakonec spadli na konečné 4. místo, ale i tak se sezona bude považovat za povedenou !!! Svěřenci trenéra Lébrta se 11krát radovali z výhry, 4krát z remízy a 7krát odcházeli jako poražení. Celkem jsme nastříleli 52 branek a 43 jsme inkasovali. Získali jsme tak konečných 37 bodů !!!

 

FOTOGALERIE OD BÁRY S. ZDE ... babul95.rajce.idnes.cz/Fotbal_Cernochov

 

Stejně jako Ludva i já udělám článek s čísly uplynulé sezony :D

Anketa

Jak hodnotíte uplynulou sezonu ?

Jako úspěšnou (5)
100%

Dobrá, ale mohla být lepší (0)
0%

Špatná (0)
0%

Celkový počet hlasů: 5