Spousta šancí a ani skvělý výkon Blažka v úvodním kole na body nestačily !!!

25.08.2012 20:18

Černochov/ V 1. kole IV. třídy, skupiny A nastoupilo naše mužstvo na domácí půdě proti ROI Louny. Výkop byl stanoven na 13:30 hod., avšak utkání začalo později. Nejdříve nám bylo oznámeno, že sudí Šebek přijede později a poté nám chyběli nějaké dokumenty k tomu, aby se utkání mohlo hrát. Nakonec se ale k utkání podařilo nastoupit.

 

FK ČERNOCHOV - ROI LOUNY 2:3 (1:1)

Sestava: Blažek T. - Spodniak, Vitvar, Předota ( 60´Blažek V.), Šedivý - Pelikán (78´Černý), Jilma, Přibyl, Štefan - Bureš, Holub

 

Jak to na hřišti vypadalo...

1. minuta - Prohráváme 0:1 !!! Stejně jako na turnaji v Kněžicích i teď inkasujeme v první minutě utkání s tímto soupeřem...

15. minuta - Šedivý vysprintoval z obrany a následně poslal do lajny balon na Holuba, ten se dostal za záda stopera, avšak z úhlu jeho střela o kousek minula branku.

24. minuta - Přibyl poslal dopředu na Bureše, který z první našel ve středu hřiště Pelikána ... ten měl před sebou volný prostor a tak z nějakých 18-ti metrů vystřelil a krásným gólem vyrovnal na 1:1 !!!

27. minuta - A mohli jsme jít do vedení. Aktivní Pelikán zahrával standartní situaci, po jejímž zahrání našel ideálně nabíhajícího Holuba, který zvýšil na 2:1 pro Černochov. Hostující pomezní ovšem odmával ofside, který ale v žádném případě nebyl.

33. minuta - Obrovská šance Černochova !!! Bureš si ve vápně pohrál s obránci a poslal balon na levou stranu, kde nabíhali Přibyl s Holubem. Ti měli před sebou prázdnou branku, avšak prvně jmenovaný nebyl stoprocentně přesvědčem o tom, že je za ním ve výhodnější pozici právě Holub a tak chtěl akci zakončit sám. Jelikož byl ale v horší pozici, tak branku vstřelit nedokázal...

34. - 45. minuta - Ke konci poločasu jsme si nadále dokázali nějakou příležitost vytvořit, avšak nikdo z našich borců branku vsítit nedokázal. Z našeho útočného snažení však pramenila i přečíslení ROI-ky, která skvěle dokázala eliminovat naše obrana nebo výborný Blažek.

45. - 90. minuta - Druhý poločas byl velmi často přerušován hlavním arbitrem, bylo uděleno i velké množství žlutých karet, ale i přesto padly ještě 3 branky. 2 branky bohužel putovaly ještě do naší sítě. My skorovali už jen jednou a to, když v nastavení byla po faulu na Přibyla nařízena penalta. Tu proměnil penaltový specialista Sváťa Černý. Druhý poločas nabídnul opravdu velkou porci šancí. Ty, které měli hráči ROI Louny vždy bravurně zlikvidoval golman Blažek a pro snajpry Roiky se tak stal noční můrou. Náš tým měl taktéž řadu šancí. Za zmínku stojí šance Přibyla, kterého vychytal výborně golman hostí v jeho samostaném úniku nebo Burešova hlavička, která těsně minula prázdnou branku.

 

První utkání jsme tak prohráli, ale je třeba říct, že výkon jsme nepodali špatný, jen chybělo šance proměnit. Blažek chytal na výbornou, stejně tak si vedla i obrana, která byla několikrát vystavována přečíslení. Velmi aktivní byl Šedivý, který jezdil z obrany až do útoku. V záloze se také hráči prezentovali okolo dnešního kapitána Jilmy velice dobře a dnešní útočné složení mělo ke gólům hodně blízko, ale bohužel ani jeden z forwardů nedokázal regulérně uznanou branku vstřelit.

 


Černochov měl dnes k dispozici 13 hráčů. Mohlo jich být 14, ale záložník Loužil
nastoupit nemohl kvůli nějakém problému s registrací do nové sezony u FAČR.